Предстоящи събития

РЕКЛАМА



  • Обява за провеждане на Втори Есенни изпитания за развъдна пригодност на Сдружението Германски Дратхаар Хесен в сътрудничество с Републикански Клуб Германски Дратхаар /RKDD/ България

    26

    окт

    В сътрудничество с българския Републикански Клуб Германски Дратхаар ( RKDD Bg. ) , член на Световното сдружение Германски Дратхаар DDWV e.V. , Сдружение Германски Дратхаар Хесен ще проведе Есенни изпитания за развъдна пригодност / HZP / на 10, 11, 12  ноември  2017 г. около гр. Асеновград, обл. Пловдив, България .

     

    Втори Есенни изпитания за развъдна пригодност - HZP  10, 11 и 12 ноември 2017 г. около Асеновград, България

     

    Място: около град Асеновград, Стрелкови комплекс „Четиридесетте извора" на територията на Ловно рибарско сдружение „Сокол"  гр. Пловдив

    Организатор: зоинж. Георги Христозов

    Ръководител на изпитанията: Зигфрийд Пфаф , Зомервег 26 , 63831 Визен

    Записвания при: зоинж. Георги Христозов, чрез подадено заявление по образец на e-mail : georgi_k_hristozov@abv.bg

    Kраен срок за записване: 06.11.2017 г.

    Изпитна такса: 150 лв.(75  ) на участник - ще се изплати на място ,  преди  изпитанията .

     

    На изпитанието могат да се явят максимум 5 кучета в една група.

    Формуляр 1, родословие/оригинал/ от Сдружение Германски Дратхаар или от чуждестранна родословна книга, призната от Международната федерация по кинология (FCI) и копия на доказателства за вече положени изпитания и отличителни белези се прилагат на място преди участието.

     

    Уточнение:  Всеки участник в HZP трябва да си осигури дивеч за полагане на влачените дири. Трябва да се носи минимум един заек (може домашен заек, но да не е бял или черно-бял) и една патица. Ако участника иска дирята да се положи с две животни (например дирята се полага с един заек, а на края на дирята се поставя друг чист заек) тогава трябва да има минимум два заека и две патици. Живата патица за изпита във вода се осигурява от организаторите на изпитанието. Участника трябва да носи със себе си минимум 4 патрона ( 2 бр. номер 11 и 2 бр. номер 5). 

     

    ВАЖНО :

    Желаещите да участват да се свържат незабавно с организатора зоинж. Георги Христозов на посоченият телефон относно уточняване:

       - кои кучета ще се явяват с работа по топла заешка диря ;

       - кои кучета са се явявали на работа по жива патица и съответно сега няма да работят тази дисциплина .

     

    Уточнения и въпроси относно участие и настаняване :

    зоинж. Георги Христозов - 0896 04 47 88  

     

   « Всички събития